Ta nowa inicjatywa zapewnia gościom bez winy, która łączy zdrowie z jadalną dietą. Obiecuje przynieść odżywcze doświadczenia ciału i duszy. Każdy hotel Hyatt od Bangkoku po Phuket oferuje menu stworzone we współpracy z certyfikowanymi dietetykami. Zapewnia to, że potrawy są nie tylko pyszne, ale są również zaprojektowane do ogólnej ochrony nóg gości.

Weź udział w Hyatt Regency Bangkok, Hyatt Regency Park, Hyatt Regency Bangkok, Hyatt Regency Bangkok, Hyatt Regency Sukhumvit, Hyatt Regency Hyatt Regency Phuket.

Program będzie kontynuowany z granicami promocji Hyatt Friends do 7 grudnia. Bardziej pyszne odpoczynek pozwala zaoszczędzić 20% UPS dla wybranych barów i restauracji przez cały czas.

Uważność – sztuka uważności

Inicjatywa Hyatta opiera się na idei, że odpust i uważne konsumpcja mogą współistnieć. Hyatt, pozyskiwając lokalne, zrównoważone składniki od tajlandzkich rolników, jest lojalny wobec swojego ducha żywności. Usługa z ostrożnością. Menu jest symfonią smaku. Dania te zostały zaprojektowane tak, aby pomieścić różne ograniczenia dietetyczne.

Wiceprezes F&B Christophe Sandones ds. Hyatt Asia Pacific opowiada o tych planach: „Idź razem, aby cieszyć się zdrowym jedzeniem. Chcemy, aby zdrowe jedzenie było przyjemne i pyszne. Wierzymy w„ smakoszy i napoje ”

Sandra Lim, certyfikowana dietetyka stojąca za programem, ponadto wyjaśnia filozofię: „Uważna odpust nie oznacza deprywacji”.

Chodzi o cieszenie się ulubionym jedzeniem, ponieważ ma najlepsze gotowe składniki i patrzy na twoje zdrowie i dobre samopoczucie.

Zdrowe nawyki żywieniowe

Tajlandia ma bogate dziedzictwo kulinarne, co czyni ją idealnym miejscem dla większej liczby smakoszy. Zwróć uwagę na odpust. Zaprasza gości, aby cieszyli się starannie wybranymi potrawami, napojami i deserami.

Tajskie klasyki (takie jak tajskie tajskie i gaiyang) otrzymują nowsze wersje, cukier, więcej błonnika i lepszą wartość odżywczą, jednocześnie zachowując autentyczny smak.

Dodając składniki odżywcze do żywności komfortowej, możesz je ulepszyć. Na przykład pizza pełnoziarnista jest podawana z lokalnymi ekologicznymi warzywami lub grzeczotką Suzette Suzette zwieńczoną mieszanymi jagodami i pomarańczowymi. Możesz spodziewać się różnorodnych napojów i koktajli o niskim lub bez alkoholu. Są pyszne i zdrowe.

Zintegruj zrównoważony rozwój

Hyatt jest zaangażowany w zrównoważony rozwój w całym programie ENTTRE i przekracza standardy. Produkty pochodzące z lokalnych źródeł poprawiają smak i zmniejszają ślad węglowy. Ale inicjatywa zrównoważonego rozwoju nie zakończyła się.

Hotel wdraża praktyki ochrony środowiska za zamkniętymi drzwiami. Zmniejsz marnotrawstwo żywności i podwójne plastik. To dodatkowo zwiększy odpowiedzialność za środowisko hotelu.

Posiłek w fioletowym

Hyatt's Foodie: The Underful Fungence Initiative to coś więcej niż program restauracji. To próba stworzenia bardziej zrównoważonej i przemyślanej diety. Sieć hotelowa ustanawia standard luksusowych restauracji w Tajlandii, łącząc sztukę kulinarną ze zdrowiem. Łańcuchy hotelowe to miejsce, w którym goście mogą cieszyć się posiłkami, ponieważ wiedzą, że są dobre dla środowiska i motywu.

Podejście Hyatta jest innowacyjne i terminowe w świecie skoncentrowanym na zdrowiu. Ich menu pokazuje, że uważne jedzenie nie musi poświęcać guzików ani cieszyć się. Chodzi o dokonywanie zdrowego wyboru żywności, które są dla ciebie nie tylko dla ciebie, ale dla planety.



Source link